lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kasvihuoneen kesä

Kasvihuoneen ympäristössä normaalisti vilistävät lapset ovat kirmanneet kesälaitumille. Hiljaista koulun alueella ei kuitenkaan ole. Esim. jälkkärin väki pyörittää toimintaansa kesäkuun. Ihanat ohjaajat ovat autelleet hienosti kasvihuoneen aamutoimissa. Linnut vaativat huolenpitoa aamuin illloin, tuuletusluukut on avattava ja kasvit kasteltava. Itse olen käynyt tämän ensimmäisen viikon kasvihuoneella iltaisin ja toiminta pelikentillä näyttää myös varsin vilkkaalta, mikä on tosi hyvä juttu!

Viikko on ollut poikkeuksellisen tuulinen ja se näkyy myös kasvihuoneen sisällä puista lentäneinä roskina. Taimipuolen pöydät ovat nyt tyhjät mutta talvipuutarhan puolella kasvit ovat hyvässä kasvussa ja mm. viinirypäleet tekevät runsasta satoa.

Toinen täysi lukuvuosi on kasvihuoneen osalta takana. Osasimme ajoittaa töitä jo paremmin kuin ensimmäisenä vuotena ja eri ikäisiä oppilaita puuhaili mukava määrä tekemässä omalle ikätasolleen sopivia juttuja. Läysimme hyviä yhteistyökumppaneita ja myös meidän työmme tuli huomatuksi. Siitä iso kiitos.

Viimeisenä kouluviikkona tuli ilouutinen. Olimme saaneet ELY-keskukselta 10 000€ "Taimiakatemia" -hankettamme varten. Ensi lukuvuosi tuo tullessaan taas jotain aivan uutta ja mielenkiitoista.


Zilga teki lopulta näin komeasti satoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti