perjantai 21. joulukuuta 2018

Joulu tullut on..

Vilkas ja mielenkiintoinen syyslukukausi on viimeisiä lauluja vaille paketissa. Kasvihuoneen osalta meno rauhouttuu joulun ajaksi, kun kanit muuttavat kirjoittajan luokse. Varmasti innokkaita hoitajia löytyy siitäkin lomaosoitteesta.

Sulo kani leikattiin kuluneella viikolla eläinklinikka Tähdessä. Kaikki meni hienosti ja viiden viikon päästä Sulo ja Strösseli "Susu" voivat asua samassa häkissä ilman pelkoa pikkupupuista (niin somia kun ovatkin).

Pekan kanssa istuimme alas miettimään kevään siemenet ja esikasvatetut taimet. Puutarhahommat pyörähtävät tutusti käyntiin tammi-helmikuun vaihteessa. Aina pyrimme kokeilemaan jotain uutta kasvatettavaa mutta luotettavat petunia-amppelit pysyvät varmasti mukana.

Uusia ahkeria kerholaisia olemme saaneet mukavasti joukkoon ja tammikuussa toivottavasti vielä paljon lisää. Kanien viikonloppuhoito on pyörinyt syksyn mallikkaasti oppilaiden voimin. Hoitorinki jatkaa keväällä ja siihen voi aina ilmoittautua, jos asuu koulun lähellä, on vastuuntuntoinen ja pitää eläimistä.

Akkuja lataavaa joulua meille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti