perjantai 29. toukokuuta 2020

Loppurutistuksia ja haikeutta

Lukuvuoden lopetukseen liittyy aina tietty maaliviivan ylityksen fiilis. Moni asia tulee päätökseen kovan suorituksen jälkeen ja takki on aika tyhjä. Poikkeuksellisen koronakevään jälkeen voi vain ihmetellä, miten kuitenkin hommat hoituivat näinkin hyvin koulun ja kasvihuoneen osalta.

Kanit löysivät koulumme henkilökuntaan kuuluvan Kaisun luota kesähoitopaikan. Sulo ja Susu haettiin eilen tavaroineen pakettiautolla Nenäinniemeen.

Eilen myytiin myös viimeiset yrtti- ja kesäkukka-amppelit, joten kasvihuone on lähes tyhjä. Vain muutama kasvimaalle esikasvatettu taimi kyyhöttää nurkassa. Oppilaiden kanssa siivoilimme tänään kasteluhuovat ränneistä ja pöydiltä pois sekä raivailimme muutenkin paikkoja. Talvipuutarhan kesäkastelun hoidamme Pekan kanssa.


JAMK:n Minna kävi viikolla täyttämässä jo kuution vesisäiliön ja katsastamassa muutenkin viljelyporukan kanssa paikat kesäkuun kylvöjä varten. Todella hienoa, että laatikot tulevat hoidetuiksi heidän toimesta.

Ruusuvastaava Ritva kävi hakemassa tänään lähes autolastillisen ihania Viherlandian oman tuotannon "Nuppulan ruusuja" kuukeille ja yseille. Vaikka kevätjuhlat eivät ole tänä vuonna perinteiset, ei se juhlapäivän arvoa laske, päivä on upea silti ja tunteita täynnä. Onnea kaikille koulunsa päättäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti